Vejle Boldklubs U19-mandskab fortsatte de resultatmæssige gode takter under holdets nye svenske træner Johan Sandahl, da de slog Tadsjikistan U19-landshold med 2-0.

Sejren kom i hus efter en fin fodboldkamp på en dårlig fodboldbane, hvor de to mandskaber havde hver deres halvleg. Vejle Boldklub kom klart bedst fra start og satte sig massivt på spillet i første halvleg. Efter 22 minutter bragte anfører Nikolaj Lebæk holdet foran, da han efter et hjørnespark af Thais Damgaard sparkede bolden i mål. Resten af første halvleg var med de røde fra Vejle i teten. Presset fungerede godt, og selvom banen var dårlig, så var der i perioder ganske godt fodboldsspil fra U19-drengene.

I anden halvleg var det tadsjikistanske landshold, der overtog spillet. Tadsjikistan var et interessant bekendtskab, og i anden halvleg satte de unge landsholdsdrenge sig på spillet via et højt presspil. I det sidste kvarter var det igen Vejle Boldklub, som var det dominerende mandskab og det blev 2-0, da Rami Ayman afsluttede en fremragende omstilling iscenesat af Lucas From og Kasper Døhr Thychosen.
– Energien hos drengene var igen rigtig god fra vores side. Drengene har taget vores nye tiltag godt til sig, og vi begynder at ligne et sammenspillet fodboldhold, siger cheftræner Johan Sandahl.

Den svenske træner har været godt tilfreds med udbyttet af de to træningskampe på træningslejren i Tyrkiet.
– Det har været to lærerrige kampe med international snit. Det har samtidig været to forskellige kampe, men vi har kunne tage noget brugbart med fra begge opgør, fortæller Johan Sandahl, som også glæder sig over, at holdets to nye spillere Deniz Korkmaz og Maxim Fitel er blevet integreret godt i truppen.

Kampfakta U19-kampen:
Vejle Boldklub – Tadsjikistan 2-0 (1-0)
22. 0-1 Nikolaj Lebæk
75. 2-0 Rami Ayman

Mathias Peguero Sanchez Eriksen (anfører)

Tobias Utoft
Nikolaj Lebæk (anfører)