Vejle Boldklubs U19-Ligahold fik en helt igennem dårlig generalprøve inden den kommende forårspremiere i U19-Ligaen, da VB spillede den sidste træningskamp lørdag eftermiddag. På udebane tabte vejlenserne 7-0 til Esbjerg fB.

Cheftræner Steffen Kielstrup var ude med sygdom, hvorfor holdet blev ledet af andre ungdomstrænere fra VB. Vejlenserne havde en off-day og efter 4-0 ved pausen vandt vestjyderne med 7-0. Der var få spillere der ramte niveau og mange fejl blev straffet hårdt af EfB, der scorede flere af målene på omstillinger.

VB kom frem til et par gode scoringsmuligheder og havde meget spil, men et aggressivt og omstillingsparat EfB-mandskab straffede vejlenserne hårdt flere gange.

Der er forårspremiere i U19-Ligaen på lørdag, hvor modstanderen er Silkeborg på udebane.

U19-Ligaholdet havde prøvespilleren Seydouba Cisse med i de sidste 35 minutter. Han dækker den centrale midtbane og kommer fra Guinea.

U19-træningskamp, banerne v/ Blue Water Arena, Esbjerg
Lørdag den 23. februar 2019 kl. 12.00
Esbjerg fB – Vejle Boldklub 7-0 (4-0)

Indskiftninger:
46. Thomas Gundelund ud Andreas Broe ind