Vejle Boldklubs U19-Ligahold skal forsøge at følge op på den gode præstation mod AGF tidligere på foråret, når Lyngby er modstanderen i VB Parken lørdag kl. 12.00.

Cheftræner Steffen Kielstrup og assistenttræner Bo Møllers mandskab er kommet fornuftigt i gang med forårssæsonen med uafgjort og en flot sejr over AGF. Nu venter Lyngby hjemme i VB Parken i en kamp, hvor vejlenserne for alvor kan gribe fat i placeringerne i tabellen lige under toppen. Se stillingen her.

I efteråret vandt vejlenserne 2-1 i Lyngby og de Konge Blå har generelt haft en svær sæson og de ligger sidst med fem points. I sidste sæson vandt Lyngby begge indbyrdes opgør.

Vejlenserne må undvære en landsholdsudtaget Lundrim Hetemi, men ellers vælger trænerteamet fra en karantænefri trup. Adam Jakobsen og Thomas Gundelund fra A-truppen spillede senest med U19-Ligaholdet, men det er i skrivende stund ikke afgjort, om U19-Ligaholdet råder over spillere fra A-truppen denne gang.

U19-Ligaen
Lørdag den 23. marts kl. 12.00