Vejle Boldklubs U19-mandskab fik en fremragende start på sæsonen, da de lørdag eftermiddag i Randers vandt med 4-3 efter en yderst begivenhedsrig affære.

Steffen Kielstrup gav i sæsonpremieren debut til den newzealandske ungdomslandsspiller Matthew Conroy, og den unge spiller leverede en stor kamp og var opgørets oplevelse.

Allerede efter to minutter var gæsterne fra Vejle Boldklub tæt på at komme foran, da Valdemar Sadrifar sparkede et frispark på stolpen. 25 minutter senere var vejlenserne igen tæt på, da Andreas Broe og Villads Rasmussen iscenesatte Matthew Conroy vis afslutning dog blev reddet af Randers-målmanden. Herefter blev det 1-0 til VB, da rollerne var byttet om fra angrebet før, hvor Villads Rasmussen gjorde det til 1-0 efter assist fra Matthew Conroy. Inden pausen fik værterne udlignet og i de sidste minutter før pausen havde VB problemer, men blandt andet takket være godt målmandsspil fra Andreas Foged forblev stillingen 1-1 ved pausen.

I starten af anden halvleg kom Randers foran, men herefter trådte Matthew Conroy virkelig i karakter og udlignede først til 2-2, inden Randers igen kom foran inden newzealænderne udlignede til 3-3.
Med 20 minutter igen faldt afgørelsen, da indskiftede Mathias Voss gjorde det til 4-3 efter forarbejde fra allestedsværende Matthew Conroy.
– Det var en god start rent pointmæssigt. Det var en lige så svær kamp som forventet. Randers var hårdt arbejdende og stod godt på banen, hvor de ventede på vores fejl til at lave deres farlige omstillinger, fortæller Steffen Kielstrup og uddyber:
– Vi var generelt meget på bolden og skabte nogle gode muligheder. Det var en forholdsvis lige kampe, men sejren var fortjent, siger Steffen Kielstrup.

U19-holdet spiller igen på lørdag, når der er tre Liga-kampe mod OB på programmet i VB Parken. U19-holdet spiller kl. 12.30. U15 spiller ligeledes kl. 12.30, mens U17 spiller kl. 15.00.

Randers FC – Vejle Boldklub 3-4 (1-1)
36. 0-1 Villads Rasmussen
41. 1-1 Karl Leth
49. 2-1 Jesper Steendahl