Vejle Boldklubs U17-mandskab fik en mareridtsagtig start på foråret, da de på udebane i Silkeborg tabte med hele 6-0.

Omgivelserne var ellers optimale for de unge Vejle Boldklub-spillere med spillested på Jysk Park, men præstationen var ikke en gang tæt på par, som man ville kalde en jævn præstation i golf.

Fra kampens indledning var det med værterne i spidsen og med et udehold, der havde svært ved mange ting. Efter 19 minutter bragte værterne sig foran, men mere skete der ikke i resten af første halvleg og vejlenserne kunne være mest tilfredse med kun at være bagud 1-0 ved pausen.

Starten på anden halvleg blev en forfærdelig omgang for vejlenserne, da et godt spillende hjemmehold fem minutter inde i anden halvleg afgjorde kampen med to scoringer til 2-0 og 3-0. Herefter var det kun et spørgsmål om indskrænke nederlaget, og det gik ikke ret godt for VB. Inden dommeren havde fløjtet af havde Silkeborg scoret tre mål og nederlaget blev på hele 6-0.

Silkeborg spillede en flot kamp og kunne helt berettiget glæde sig over placeringen som nummer et i U17 Ligaen.

Der var i nederlaget debut til Mads Holten (f. 2002), der dog måtte lade sig udskifte med rygproblemer i pausen.

Næste turneringskamp er lørdag d. 9. marts kl. 12.00, hvor AGF er modstanderen i VB Parken.

Læs hvordan Silkeborg så kampen her.

Kampfakta:
Silkeborg IF-Vejle Boldklub 6-0 (1-0)
19. 1-0
49. 2-0
50. 3-0
71. 4-0
81. 5-0
88. 6-0

Kort:
72. Lucas Nielsen (gult kort)
90. Oska Bagge (90.)

Indskiftninger: