Vejle Boldklubs U17-mandskab løb ind i et stort nederlag, da de lørdag tabte med hele 5-0 til FC København på kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole.

Sejren til FC København kom i hus efter et opgør, hvor vejlenserne kom forfærdelig for start og var allerede bagud efter to minutter. Herefter var gæsterne de bedste i det første kvarter, inden værterne overtog spillet, men ikke formåede at komme til scoringer. Med to mål scoret efter omkring den halve times spil var kampen nærmest afgjort, og gæsterne fra FC København var i kontrol.

Billedet med gæsterne i kontrol fortsatte også i anden halvleg, hvor der blev scoret yderligt to mål, og det hele endte med et nederlag på 0-5 til Steffen Kielstrups drenge.
– Det var ingen sjov oplevelse, men vi må også erkende, at vi havde spillerne, som ikke ramte dagen. Derudover var FC København utrolig skarpe, og man kan naturligvis ikke pille ved deres sejr, fortæller Steffen Kielstrup.

U17-holdet mangler en kamp inden juleferien, og det er en hjemmekamp mod AGF, der bliver spiller på lørdag kl. 14.15 på Vejle Idrætsefterskole.

Kampfakta:
Vejle Boldklub – FC København 0-5 (0-3)
02. 0-1 Selvmål
27. 0-2
30. 0-3
58. 0-4
83. 0-5

Indskiftninger:
65. Jakob Kristensen ud Wahid Faghir ind
68. Alexander Jensen ud Anton Stage ind
75. William Førby ud Lucas Nielsen ind

Vejle Boldklubs startopstilling:
Andreas Foged

Noah Weng
Magnus Enggaard
Waris Faghir
Marco Kruse

William Førby
Tobias Sommer
Thomas Gundelund (anfører)
Villads Rasmussen

Alexander Jensen

Jakob “Give” Kristensen

Bænken (alle benyttet):
Lucas Nielsen
Anton Stage
Wahid Faghir

Tekst: Jacob Thychosen.