Vejle Boldklubs U17-mandskab starter i morgen foråret med et brag af en kamp, når de på udebane på JYSK Park møder Silkeborg. De to mandskaber ligger inden morgendagens topkamp henholdsvis nummer et og tre i U17 Ligaen. Værterne ligger på 1. pladsen og tyvstartede sæsonen i weekenden ved at spille 1-1 på udebane mod OB.

Kim Leth Andersens tropper har endnu ikke spillet en turneringskamp her i foråret, men har i opstarten både været på træningslejr i Tyrkiet og spillet en træningsturnering i Riga.

Vejle Boldklubs U17-mandskab har i vinterpausen fået tilgang af to spillere. Det drejer sig om Jonathan “JP” Petersen fra OB og Mads Holten Christensen, som er kommet til Vejle Boldklub fra Roskilde. Der har ikke været afgang i spillertruppen, og det giver en konkurrencedygtig trup ifølge cheftræner Kim Leth Andersen.
– Vi har en god og bred trup, der samtidig træner rigtig godt. De kommer til træning hver gang for at blive dygtigere, og det giver en god energi, siger Kim Leth Andersen:
– Vores opstart har været spændende, men også hård for drengene, så nu håber vi meget, at de er klar til et spændende forår.

Talentchef Steen Thychosen glæder sig også til foråretssæsonen, hvor U17-holdet skal leve op til et af de bedste efterårssæsoner i mange år.
– I efteråret overraskede holdet os med mange gode præstationer, og det håber vi selvfølgelig fortsætter. Det er en konkurrencedygtig trup, som trænerteamet har at arbejde med, og flere af spillerne har allerede også budt sig til på U19-holdet, fortæller Steen Thychosen.

Vinderen af morgendagens topkamp kommer til at ligge nummer et i U17 Ligaen.

Kampen bliver spillet i morgen torsdag d. 28. februar kl. 19.00 på JYSK Park i Silkeborg.

Tekst: Jacob Thychosen