For tredje kamp i træk lykkedes det ikke modstanderne at score på landsholdsmålmand Andreas Jungdal, da Vejle Boldklubs U17-hold spillede 0-0 på udebane mod FC København. Et resultat Vejle Boldklubs ungdomshold normalt ville være tilfredse med på udebane mod storklubben, men der var ikke meget tilfredshed at spore hos cheftræner Kim Leth Andersen ovenpå 0-0 kampen.
– Vi var ikke gode nok teknisk med bolden og derudover manglede vi noget i presset. Vi tøvede for meget og manglede tiltro til hinanden, hvilket ellers er atypisk for dette hold, fortæller Kim Leth Andersen.

Det var generelt ikke en særlig velspillet fodboldkamp de to mandskaber gav hinanden. Værterne var mest på bolden, men havde svært ved at spille sig til chancer hos vejlenserne, som var anført af et stærkt stopperpar i Peter Ullum (Future Vejle-klub: Skibet) og Oliver Nielsen (Future Vejle-klub: Bredballe IF), samt målmand Andreas Jungdal (Future Vejle-klub: Skibet).

I anden halvleg fik topscorer Wahid Faghir ellers den chance, som kunne afgøre kampen, men FC København-målmanden vandt duellen over den ellers så normale målfarlige landsholdsangriber.
– Men når utilfredsheden over spillet har lagt sig, så mindede jeg også drengene om, at det altså er stærkt, at vi kan være så utilfredse med en præstation, når vi lige har spillet uafgjort på udebane mod landets størst akademi.

Med det ene point går U17-mandskabet et meget spændende slutprogram i møde, hvor holdet lige nu ligger nummer fem, men hvor der inden de sidste tre kampe er mulighed for at slutte alt mellem nummer tre og syv.

U17-holdet spiller allerede igen på onsdag d. 15. maj 14.00, når modstanderen er Lyngby på Vejle Idrætsefterskole.

Kampfakta:

Filip Højgaard
Jonathan Petersen
Christian “GG” Gammelgaard
Magnus Nissen (m) (ikke benyttet)

Tekst: Jacob Thychosen