Vejle Boldklubs U17-mandskab var lørdag eftermiddag medvirkende i en ujævn fodboldkamp, da de mødte SønderjyskE.

Opgøret generelt var uden den store rytme og ingen af de to mandskaber kunne rigtig få spillet til at fungere. U17-træner Kim Leth Andersen havde endnu en gang taget en god stor trup med og der mindst en halvlegs spilletid til alle spillere.

Generelt var der ikke mange chancer i kampen, men SønderjyskE udnyttede en af deres i det første minut af anden halvleg. Herefter forsøgte vejlenserne at presse gæsterne, hvilket lykkedes nogenlunde i de sidste 45 minutter, men tættere på end et annuleret mål ved sidste uges 3-målsskytte Sidney Powell Osei kom hjemmeholdet ikke.
– Indsatsen var desværre præget af et for dårligt teknisk niveau, hvilket ellers ikke ligner drengene. Indsatsen i anden halvleg var bedre, men det blev aldrig godt, fortæller Kim Leth Andersen.

U17-holdet spiller træningskamp igen på lørdag kl. 14.30, når SønderjyskE er modstanderen i VB Parken.

Kampfakta
Vejle Boldklub-SønderjyskE 0-1 (0-0)
46. 0-1

Vejle Boldklubs opstilling i første halvleg:
Emil Schmidt

Max Nielsen (anfører)
Oliver Olsson
Wilhelm Stage
Magnus Rasmussen

Lucas Hove (anfører)
Mikkel Rytter
Adam Fossar Schmidt