Vejle Boldklubs U17-Ligahold kæmper for bronzemedaljer, men det kræver en sejr i tirsdagens opgør mod OB hvis de forhåbninger skal realiseres. Kampen spilles på Vejle Stadion.

U17-Ligaholdet er en del af den hårde medaljekamp, der også tæller FC Midtjylland, Esbjerg, OB og Brøndby. To points skiller tredje- og syvendepladsen i rækken. VB har spillet én kamp mere end FCM og EfB på pladserne foran, men vejlenserne kan tage endnu et godt skridt mod en top 6 placering med en sejr.

Cheftræner Kim Leth Andersens hold kommer fra en 1-1 kamp mod Lyngby i sidste uge og holdet er ubesejrede i fem kampe på stribe. OB vandt efterårets kamp mod VB med 3-2 i Ådalen.

Vejle Boldklub skulle også have spillet en reserveholdskamp mod FC Midtjylland tirsdag i Ikast, men det er opgør er blevet udsat. Klubberne har endnu ikke fundet en ny spilledato.

U17-Ligaen
Tirsdag den 21. maj kl. 18.30