Vejle Boldklubs U17-Ligahold spiller den udsatte hjemmekamp mod Lyngby onsdag eftermiddag kl. 14.00. Kampen spilles på banen ved Vejle Idrætsefterskole.

U17-Ligaholdet er formstærke og cheftræner Kim Leth Andersens tropper har ikke lukket mål ind i tre kampe på stribe. Senest blev det 0-0 mod FCK, men inden blev FC Midtjylland slået i Ikast og Randers Freja FC slået i VB Parken.

De mange gode resultater betyder, at vejlenserne selv kan afgøre, om holdet skal slutte i top 6. Tredjepladsen er også indenfor rækkevidde, men det kræver at FC Midtjylland og Esbjerg snubler i de sidste spillerunder. Se tabellen her.

U17-Ligaholdet har ikke nogen spillere i karantæne og trænerteamet med Kim Leth Andersen i spidsen kan derfor vælge spillere fra en stort set komplet trup. Kantprofilen Magnus Haahr Hatting blev skadet op til kampen i weekenden og han kan komme i spil til mødet med Lyngby.

I efterårets tredje kamp vandt VB 5-2 på udebane over Lyngby. I sidste sæson vandt Lyngby så klart som 3-0, da de gæstede Vejle.

U17-Ligaen
Onsdag den 15. maj kl. 14.00