Vejle Boldklubs U17-mandskab leverede i går en flot træningskamp, da de på udebane i Ikast vandt med 4-2 efter en overbevisende præstation af Kim Leth Andersens mandskab.

Vejle Boldklub kom foran allerede efter små 10 minutter, da Gustav Callø scorede efter et hjørnespark. Selvsamme Gustav Callø fortsatte træningskampenes gode målstime, da han scorede et flot mål til 0-2.
Efter en første halvleg hvor VB var det bedste mandskab blev det et mere lige opgør i anden halvleg, hvor Midtjylland først fik reduceret inden Christian GG Gammelgaard ligeledes scorede for anden weekend i træk. Værterne fik dog reduceret igen, inden Tobias Lauritsen med 10 minutter afgjorde opgøret med scoringen til 2-4.
– Det var en flot præstation af drengene. Specielt i første halvleg spillede vi en flot halvleg. Spillerne tog mange gode beslutninger med bolden, men de var også gode i vores pres, hvor vi har forsøgt os med noget nyt i opstarten, fortæller Kim Leth Andersen.

U17-holdet spiller træningskamp igen på lørdag kl. 13.00, når Odders U19-mandskab er modstanderen i VB Parken.

Kampfakta
FC Midtjylland-Vejle Boldklub 2-4 (0-2)
07. 0-1 Gustav Callø
36. 0-2 Gustav Callø