Vejle Boldklubs U17-mandskab fortsatte den imponerende sejrsstime, da de vandt for sjette kamp i træk. Det skete, da Randers måtte tage hjem fra kunstgræsbanen på Vejle Idrætsefterskole med et nederlag på 2-1 i bagagen.

Vejlenserne satte sig fra første minut på spillet, men i kampens indledning blev det kun til sporadiske chancer ved Magnus Bisgaard og Mark Rasmussen. I forhold til de seneste par kampe ramte vejlenserne ikke helt samme niveau i presspillet, men til gengæld var boldbesiddelsen massiv i overvægt til hjemmeholdet. I det 27. minut løb gæsterne fra Randers dog en omstilling, som blev afsluttet flot med et langskud, som gik ind i Vejle-målet til en lidt ufortjent føring. Der gik dog ikke mange minutter, inden vejlenserne fik udlignet, da et glimrende angreb iscenesat af anfører Alexander Jensen og en veloplagt Villads Rasmussen fandt topscorer Mark “Missil” Rasmussen, som var sikkerheden selv i sin afslutning. Pausestillingen var 1-1 efter en første halvleg, hvor vejlenserne ikke skabte så mange chancer, mens Randers kun havde haft den ene, som de scorede på.
– I pausen snakkede vi om, at vi gerne ville komme med lidt mere energi, samt forsøge at lave flere modsatrettede løb foran boldholderen. Derudover skulle vi holde koncentrationen defensivt, fortæller Vejle-træner Steffen Kielstrup.

Anden halvleg blev med vejlenserne mere massivt på bolden, og de producerede også flere chancer. Allerede fire minutter inde i anden halvleg var Villads Rasmussen tæt på at score. Derudover havde Peter Ullum en kæmpe chance efter en standardsituation, og det lignede en snarlig Vejle-scoring. Randers lurede dog på deres omstillinger, og netop efter sådan en måtte Andreas Foged vise, at han er en rigtig dygtig målmand, da han fra tæt hold måtte hive en stor redning frem.
Med 12 minutter tilbage af kampen faldt afgørelsen, da Magnus Enggaard efter et frispark fra siden endte med at tordne bolden ind. Først headede Magnus Enggaard på mål, hvorefter returen endte hos Mark Rasmussen, som afsluttede på overliggeren, inden jublen brød løs med forsvarsstyrmanden scoring til 2-1. I de sidste 10 minutter forsøgte Randers at ligge et højere pres, men det blev aldrig rigtig farligt og Vejle Boldklub hev en fortjent sejr hjem. Den tredje 2-1 sejr i træk i øvrigt.
– Det var en fortjent sejr, men også en sejr vi måtte kæmpe hårdt for mod et godt kæmpende Randers-mandskab, forklarer Steffen Kielstrup og uddyber:
– Men igen mod Randers lagde drengene god energi i kampen, og vi må være rigtig svære at spille imod. Nu glæder vi os til en svær kamp i næste uge, når vi skal til Nordsjælland og møde et rigtig godt fodboldhold, beretter Steffen Kielstrup.

Med de tre point fra sejren gik Steffen Kielstrups mandskab forbi AaB i tabellen, og Vejle Boldklub ligger nu på 5. pladsen.

I næste uge spiller U17-holdet igen turneringskamp, når Nordsjælland er modstanderen på udebane i Farum lørdag kl. 15.15. Her skal Vejle Boldklub forsøge at fortsætte den vilde sejrsstime, som nu er oppe på seks sejre i træk.

Kampfakta:
Vejle Boldklub-Randers FC 2-1 (1-1)
27. 0-1
30. 1-1 Mark Rasmussen