U16 vandt i Skagen

Vejle Boldklubs U16-mandskabet sluttede en flot turnering med at vinde Skaw Cup. I finalen blev norske Bryne meget fortjent besejret med 1-0. Undervejs i turneringen blev U16-drengene på grund af forskellige omstændigheder styret af hele tre forskellige trænerkonstallationer. Til at starte med var den normale U14-træner Anders Bo Mikkelsen, der havde ansvaret, hvorefter det var sidste sæsons U15 Vest 2-træner Jørgen Thychosen, som overtog. I finalen var det klubbens normale serie 3-træner Johnny Jungquist som sammen med den kommende U16 Liga 2-træner Patrick Senger, som kunne gøre arbejdet færdig.

I finalen scorede Hans Høllsberg det afgørende mål på straffe, mens den gyldne støvle (finalens bedste spiller) gik til den omskolede midterstopper Mads Christiansen, som spillede en fremragende turnering i angrebet.

Generelt leverede U16-drengene et meget flot turnering, hvor de i alle kampene var mindst et niveau over modstanderne.

U17- og U19-holdene skuffede og tabte begge deres semifinaler efter at have været enormt bolddominerende, men ikke formåede at få scoret.

Generelt har det været en god uge i Skagen, hvor klubbens trænere har fået svar på mange spørgsmål. Ungdomsholdene spiller i de kommende dage flere træningskampe og allerede i morgen spiller U19 mod OB inden U17-drengene på tirsdag møder kultklubben St. Pauli i VB Parken.

Tekst: Jacob Thychosen