Den tunesiske angriber Imed Louati har forlænget kontrakten med VB og fortsætter i Nørreskoven frem til sommeren 2021.

25-årige Imed Louati kom til VB i februar 2017. Siden har den tunesiske angriber udviklet sig til en profil på det VB-hold, der tidligere i år sikrede sig oprykningen til Superligaen. Nu forlænger den atletiske angriber opholdet i Nørreskoven med to år.

Teknisk chef i Vejle Boldklub, Jacob Krüger, forklarer om baggrunden for en forlængelse af samarbejdet.

– Vi er glade for, at vi har fået papir på Imed Louati i to år mere. Vi har hele tiden været bevidste om, at Louati har et stort potentiale og det har vi i glimt set udfoldet. Han er på sine bedste dage en klasseangriber og det så vi sent som i går mod FC København, hvor han efter mere end to måneder udenfor startopstillingen, kom tilbage og leverede en stærk præstation. Ikke kun med målet til 1-0, men generelt med en stærk præstation hvor han i perioder var en håndfuld for FCK. Han besidder mange facetter i sit spil og har både fungeret på siden i en 4-3-3-formation og som spidsangriber. Vi tror, at der er mere i Imed Louati end vi har set og håber sammen med ham og trænerstaben, at vi kan forløse det åbenlyse potentiale. Han er kun 25 år og der er mange gode sæsoner i ham endnu, siger Jacob Krüger.

Imed Louati har snart været to år i Nørreskoven og han er glad for at få styr på fremtiden med en to-årig forlængelse af samarbejdet.

– Jeg befinder mig rigtig godt i Vejle Boldklub og i byen Vejle. Efter en svær periode i 2016 kom jeg vil VB i den sidste periode af genoptræningen efter en svær knæskade. Jeg har fået de bedste forudsætninger i klubben for at blive helt fit igen. Ser man bort fra den skade i hånden, som har generet mig i den sidste uge, så føler jeg mig mere fit, end jeg nogensinde har gjort før i karrieren, siger Imed Louati.

– Sammen med den dygtige trænerstab tror jeg på, at både jeg og holdet kan tage de næste skridt. Holdet og klubben har været igennem en stor udvikling i de to år, hvor jeg har været i klubben og jeg vil gøre mit til, at vi løbende udvikler os. Superligaen har været en stor udfordring for mig og jeg ser frem til at være med til at gøre det godt for Vejle Boldklub i de kommende år, siger Imed Louati.

Imed Louati skiftede transferfri fra Hangzhou Greentown i Kina til VB i februar 2017. Han spillede det meste af 2016 på en lejeaftale i svenske Dalkurd FF, men det ophold blev spoleret af en knæskade. Louati debuterede for VB i forårssæsonens tredje kamp, da han kom ind fra bænken mod AB (2-1) den 19. marts 2017. I alt står han noteret for 45 kampe, 15 mål og 5 assist for Vejle Boldklub.