Vejle Boldklub drager på træningslejr i Portugal tidligt lørdag morgen. Hotel Colina Verde Sports Resort er VB’s base under opholdet der varer frem til lørdag den 22. februar.

Spillertruppen, trænere og ledere står foran årets træningslejr. For første gang siden 1991 er Vejle Boldklubs forårsforberedelser placeret på Algarvekysten i Portugal. Her venter fjorten dages intensiv træningslejr og to træningskampe. VB træner dagligt på Hotel Colina Verde Sports Resort træningsanlægs velplejede træningsbaner.

Trænerstaben har udtaget en trup på 26 spillere til træningslejren. Fra U19-Ligaholdet bliver truppen suppleret med Villads Rasmussen, der har trænet og spillet kampe med NordicBet LIGA-truppen i årets første måned.

To træningskampe undervejs
Vejle Boldklub spiller under opholdet i Portugal to træningskampe mod portugisiske klubber. Lørdag den 15. februar kl. 15.00 lokal tid er modstanderen Portimonense S.C. Træningslejrens sidste testkamp – og vinteropstartens generalprøve – spilles onsdag den 19. februar kl. 11.00 lokal tid. Modstanderen er S.C. Farense.

Vejle Boldklubs trup:
34. Lundrim Hetemi
44. Tobias Mølgaard
45. Gianluca Zanette (m)
91. Lucas Chang-Andersen (m)
Tobias Sommer
Villads Rasmussen

Stab:
Cheftræner: Constantin Gâlcă
Assistenttræner: Dumitru Uzunea
Assistenttræner: Johan Sandahl
Målmandstræner: Valentin Covaciu
Transitionstræner/Analytiker: Morten Bisgaard
Fysisk træner: Prunã Ciprian-Daniel
Fysioterapeut: Asger Pedersen
Fysioterapeut: Thomas Nøhr Gosvig
Team Manager: Erik ”Mumi” Knudsen
Teknisk chef: Jacob Krüger

Som tidligere meldt ud, så bliver A-truppens Lucas From hjemme og genoptræner.