Superligatruppen og staben omkring holdet, har søndag morgen sat kursen mod lufthavnen i Hamborg og den 13 dage lange træningslejr i Lara, Antalya, i Tyrkiet. 25 spillere og ti trænere/ledere vil være omkring holdet under træningsopholdet, hvor VB undervejs spiller tre træningskampe.

Trænerteamet havde spillertruppen på træningsbanen lørdag og søndag morgen har holdet og staben omkring sat sig i spillerbussen med afgang fra Vejle Stadion mod Hamborg og flyet til Antalya. Den eneste spiller fra A-truppen, der ikke er med på træningslejren er Fard Ibrahim. Venstrebacken er i træningslejr med det ghanesiske U20-landshold forud for African Cup of Nations og vender først tilbage til Nørreskoven i februar.

Thomas Gundelund og assistenttræner Morten Bisgaard støder først til truppen på fredag, da duoen er med de danske ungdomslandshold i træningslejr på Cypern. Melker Hallberg har overstået sine forpligtelser med det svenske ligalandshold og møder vejlenserne i Tyrkiet og er med fra starten af træningslejren. Teknisk chef Jacob Krüger støder også først til træningslejren i løbet af den første uge.

Sidst ankomne Mathias Hebo Rasmussen er også med på træningslejren og 23 spillere fra A-truppen suppleres af Lundrim Hetemi og Thais Damgaard Nielsen fra U19-Ligaholdet. Midtbanespilleren Hetemi og offensivspilleren Thais Damgaard er begge årgang 2000.

Vejle Boldklub spiller under den 13 dage lange træningslejr tre træningskampe mod allerede fastlagte modstandere. Kampene spilles efter nedenstående plan. Spilletidspunkter for kampene mod Mezokovesd og Cracovia følger.

Tirsdag den 15. januar kl. 15.30 (lokal tid)
Vejle Boldklub – Mezokovesd Zsory FC

Mandag den 21. januar kl. 11.00 (lokal tid)
FC Viiturul Constanta – Vejle Boldklub