Truppen til KMD Cup

Vejle Boldklub er fredag aften inviteret til KMD Cup i Aarhus. Modstanderne er OB, AGF, Brøndby og AaB der er stiftere af turneringen og som i år har inviteret vejlenserne til den anden udgave af indendørsturneringen KMD Cup. Kampene sendes direkte på TV3+ fra kl. 18.30.

Trænerteamet i Vejle Boldklub har udtaget en trup på ni spillere, som skal repræsentere vejlenserne på halgulvet i Ceres Arena. Det er Lucas From, Wang Zhenao, Arbnor Mucolli og Gianluca Zanette fra A-truppen. De er suppleret med Kasper Poulsgaard, Lundrim Hetemi, Tobias Sommer og Alexander Jensen fra U19-Ligaholdet.

Netop Poulsgaard, Alexander Jensen og Sommer var i weekenden med U19-Ligaholdet i Tyskland, hvor de vandt indendørsturneringen Stüdemann Wintercup i Nordenham med flere holdkammerater.

Vejle Boldklub spiller den anden kamp ved KMD Cup, når vi møder AGF kl. 19.12. Kampene spilles á 9 minutter. I tilfælde af uafgjort, så tildeles hvert hold et point, hvorefter der sparkes amerikansk straffespark om et bonus point. Amerikansk straffespark er fra midten af banen og skytten bestemmer selv, hvornår der afsluttes.

Se kampprogrammet for KMD Cup her.

Vejle Boldklubs trup til KMD Cup:
Rami Ayman
Lucas From