Efter at have siddet over i to kampe på grund af sygdom, vender Diego Montiel tilbage til Vejle-truppen inden søndagens opgør mod formstærke Vendsyssel FF i NordicBet LIGA på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 15.00.

Der er kun én ændring i cheftræner Constantin Gâlcăs trup i forhold til midtugens målløse opgør i Køge mod HBK. Det er den offensive midtbanespiller Diego Montiel der vender tilbage. Svenskeren har ikke været med siden hjemmekampen mod FC Roskilde den 19. september. Ud af truppen glider en småskadet Magnus Grødem, mens Wang Zhenao og Lucas From fortsat er sat ud af spillet på grund af skader.

VB er uden karantæneramte spillere til opgøret mod Vendsyssel. Se en oversigt over VB’s karantænepoint her.

Børn og unge under 18 år har gratis adgang til kampen. Læs mere her.

Til kampen stiller VB op i en særlig Knæk Cancer-fodboldtrøje fra hummel. Det sker for at støtte hummels initiativ for at støtte kampen mod kræft. Flere danske fodboldklubber – og landsholdet – deltager også i initiativet og stiller op i specialdesignede trøjer fra hummel. Trøjerne sælges i begrænsede antal og alle såkaldte ”Match Worn-trøjer” trøjer fra morgendagens kamp sælges fra Odendo. Læs mere om de sorte spilletrøjer til Vendsyssel-kampen her. Det er kun anden gang i dette årtusinde, at VB ikke stiller op i røde trøjer på Vejle Stadion. Den første gang var den 28. juli 2013, da VB’s nye spilletrøjer endte i en container på bunden af stillehavet. Dengang hed modstanderen også Vendsyssel og VB spillede i orange trøjer…

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Malte Amundsen
3. Viljormur Davidsen
4. Juhani Ojala
7. Sergiy Gryn
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Lucas Jensen
20. Jacob Schoop
21. Indy Groothuizen (m)
22. Mads Lauritsen
30. Arbnor Mucolli
34. Lundrim Hetemi
44. Tobias Mølgaard

NordicBet LIGA
Søndag den 6. oktober kl. 15.00
Vejle Boldklub – Vendsyssel FF
Vejle Stadion

Kampsponsor: Vejle Kommune
Eventsponsor: Skyttehuset / Bredehus

Tekst: Lars Christensen.