Der er plads til den brasilianske nyerhvervelse João ”Vitinho” Souza i den 18 mand store trup, VB har udtaget til kampen mod Vendsyssel FF på Nord Energi Arena i Hjørring lørdag eftermiddag. Der er kick-off kl. 16.15.

Trænerstaben med Constantin Gâlcă i spidsen udtog efter fredagens afsluttende træning de 18 spillere der lørdag sætter kursen mod Hjørring. I forhold til weekendens kamp mod Nykøbing FC er VB uden Tobias Mølgaard, der har småproblemer og står over, mens Christian Kudsk og Lundrim Hetemi glider ud. Til gengæld er Foday Manneh med i truppen for første gang til en divisionskamp. Gambianeren blev midtugens helt for VB med seks mål i Sydbank Pokalen. Den senest tilkomne VB’er, João ”Vitinho” Souza, er også udtaget og brasilianeren kan debutere for VB, hvis han kommer på banen.

Fire spilere sidder over, da de er ukampdygtige. Det er Thomas Hagelskjær, Wang Zhenao, Lucas From og altså Tobias Mølgaard. Svenske Gustaf Nilsson er på vej tilbage efter en skade og nærmer sig et comeback.

VB spillede senest i Hjørring mod Vendsyssel FF den 10. august 2018 – altså for præcis et år siden. Dengang endte det 1-1, da Rasmus Lauritsen udlignede efter pausen. Læs om VB’s seneste udekamp mod Vendsyssel FF her.

Vejle Boldklubs trup:
2. Malte Amundsen