Truppen mod Skive

Kjartan Finnbogason er tilbage i truppen efter afsonet karantæne, når Vejle Boldklub i aften møder Skive IK i NordicBet LIGA på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 18.00 og sendes direkte på Viaplay.

Sidste tredjedel af sæsonen venter. Vejle Boldklub indleder med en kamp mod oprykkerne Skive IK på Vejle Stadion. Trænerstaben har haft truppen på træningsbanen lørdag, søndag og mandag siden sejren i lokalopgøret mod FC Fredericia, og efter det afsluttende træningspas mandag, blev 18 spillere udtaget til den næste – vigtige – kamp.

Der er to ændringer i forhold til fredagens opgør. Det er Kjartan Finnbogason, der vender tilbage efter at have afsonet karantæne, og Sergiy Gryn, der er helt fit efter ukraineren har været skadet. Ud af truppen glider unge Wahid Faghir og Leonel Montano. Det giver en trup på 18 spillere, hvor Hagelskjær, Gryn og Tobias Sommer er de eneste der ikke har været i kamp efter genåbningen af NordicBet LIGA. Tobias Sommer kan debutere for VB, hvis han kommer på banen mod Skive.

Ylber Ramadani (17 strafpoints), Malte Amundsen (18 strafpoints) og Mads Greve (18 strafpoints) ryger i karantæne mod Kolding IF på lørdag, hvis de modtager en advarsel mod Skive. Se Vejle Boldklubs karantænepoints her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Malte Amundsen
3. Viljormur Davidsen
4. Juhani Ojala
5. Arlind Ajeti
7. Sergiy Gryn
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
11. Arbnor Mucolli
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Lucas Jensen
20. Jacob Schoop
21. Indy Groothuizen (m)
44. Tobias Mølgaard
66. Tobias Sommer

NordicBet LIGA
Tirsdag den 9. juni kl. 18.00
Vejle Boldklub – Skive IK
Vejle Stadion
Viaplay

Tekst: Lars Christensen.