Truppen mod Skive

Der er genvalg til alle 18 spillere fra sejren over Kolding IF i sidste weekend, når Vejle Boldklub i morgen fredag møder Skive IK i NordicBet LIGA. Kampen spilles på Hancock Arena, Skive fra kl. 19.00.

Trænerstaben med Constantin Gâlcă i spidsen har ikke fundet anledning til at ændre på besætningen frem mod morgendagens udekamp mod Skive IK. Det betyder, at de samme 18 spillere der var med til at besejre Kolding IF 3-0 tager turen op igennem Jylland til mødet med skibonitterne.

Arbnor Mucolli fik VB’s eneste advarsel mod KIF og da det var midtbanespillerens første i sæsonen, har VB fortsat kun Mads Greve og Ylber Ramadani i karantænefare ved næste advarsel. Se VB’s karantænepoints her.

For VB’s unge midtbanespiller Thomas Gundelund venter der et gensyn med barndomsklubben, hvis han kommer på banen. 17-årige Gundelund spillede i Skive IK inden han blev VB’er i sommeren 2016. Læs et interview forud for morgendagens opgør med A-truppens yngste spiller her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)