Truppen mod Skive

Thomas Hagelskjær og João ”Vitinho” Souza er tilbage i truppen, når Vejle Boldklub møder Skive IK i NordicBet LIGA’s 6. spillerunde søndag eftermiddag på Vejle Stadion. Der er kick-off kl. 15.00.

Cheftræner Constantin Gâlcă og trænerstaben udtog efter lørdagens træningspas de 18 spillere, der skal kæmpe for sæsonens første hjemmesejr. Der er to ændringer i forhold til truppen der i midtugen spillede 1-1 mod Kolding IF. Brasilianerne Gianluca Zanette og Brenner Alves Sabino glider ud, mens Thomas Hagelskjær og João ”Vitinho” Souza er tilbage. Hagelskjær har siddet udenfor siden premieren mod Fremad Amager i juli, mens ”Vitinho” sad på bænken som ikke benyttet indskiftningsspiller mod Vendsyssel tidligere på måneden. Brasilianeren ”Vitinho”, der dækker de offensive positioner, kan altså debutere for VB, hvis han kommer i aktion.

Umiddelbart inden kick-off hyldes Arbnor Mucolli med en buket blomster, efter midtbanespilleren rundede 50 kampe for VB mod Kolding IF.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)