Truppen mod Silkeborg

Vejle Boldklub har udtaget en trup på 24 spillere til morgendagens træningskamp mod Silkeborg IF på Vejle Stadion kl. 12.00. Opgøret er sommeropstartens første og alle kampdygtige spillere i A-truppen er blevet udtaget.

Cheftræner Constantin Gâlcă har haft otte dage med spillerne indtil videre i sommeropstarten og der er blevet trænet hårdt i varmen. Nu venter den første test, når Superligaoprykkerne fra Silkeborg IF er gæster i Nørreskoven fjorten dage inden de skal i ilden i Superligaen.

Der er udtaget 24 spillere til kampen i første omgang, men truppen kan blive suppleret på kampdagen af yderligere spillere. Der er comeback til Christian Kudsk og Lucas From der har været udlejet i dele af sidste sæson, mens Wahid Faghir fra U17-Ligatruppen også er med. Wahid er kun 15 år og fylder først senere på sommeren 16 år, som er minimumsgrænsen for at optræde i Danmarksturneringen. Wahid er angriber og har flere U19-Ligakampe på CV’et trods sin unge alder.

Der er også to spillere udefra i spil til kampen. Den er den brasilianske forsvarsspiller Nicolas Gianini Dantas ( f. 1998) der har trænet med i hele opstarten. Nicolas dækker pladserne centralt i forsvaret. Der er også plads til den ukrainske midtbanespiller Dmytro Shcherbak (f. 1996), der holder formen ved lige i VB efter en periode uden klub. Der kan blive tale om, at truppen suppleres på kampdagen.

Læs praktiske informationer om adgangsforholdene for tilskuere her.

Vejle Boldklubs trup:
Christian Kudsk
Fard Ibrahim
Wahid Faghir
Nicolas Gianini Dantas (prøvetræning)
Dmytro Shcherbak (prøvetræning)

Træningskamp