Vejle Boldklub har udtaget en trup på 19 spillere til morgendagens træningskamp mod SC Weiche Flensburg 08 fra Regionalligaen. Kampen spilles på Vejle Stadion med kick-off kl. 14.00.

Trænerstaben med cheftræner Constantin Gâlcă i spidsen råder igen over Tobias Mølgaard, når der venter tysk modstand i den fjerde sommertest. Mølgaard blev sparet i mod Kolding IF i onsdags. Til gengæld er Mathias Hebo Rasmussen, Nicolaj Madsen, Foday Manneh og Thais Damgaard ikke med denne gang, mens prøvespilleren Dmytro Shcherbak er rejst videre. Adam Jakobsen er skadet og genoptræner.

Hos SC Weiche Flensburg 08 er der gensyn med Jonas Andersen, der tidligere på måneden skiftede til Regionalligaklubben på en lejeaftale for efterårssæsonen. Ligeledes har tyskernes Florian Kirschke og Fabian Graudenz på holdet. Kirschke og Graudenz var til prøvetræning i Nørreskoven i sommeren 2013, hvor de henholdsvis tilhørte FC St. Pauli og HSV. Tyskerne besejrede i sidste weekend SønderjyskE 2-1 i en testkamp, mens det i midtugen blev 2-0 mod et lavere rangerende hold i en pokalkamp.

Læs praktiske oplysninger om adgangsforholdene for tilskuere til træningskampen her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Malte Amundsen
3. Viljormur Davidsen
9. Kjartan Finnbogason
11. Gustaf Nilsson
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
20. Jacob Schoop
22. Mads Lauritsen
30. Arbnor Mucolli