Truppen mod Randers FC

Vejle Boldklub tager en udvidet trup på 25 spillere med til træningskampen mod Randers FC onsdag eftermiddag med kick-off kl. 13.00. Kampen spilles på kunstgræsbanen v/ Cepheus Park Randers og afvikles over tre gange 45 minutter.

Trænerstaben med cheftræner Constantin Gâlcă i spidsen er klar til opstartens tredje testkamp. Efter to divisionsmodstandere møder vejlenserne Randers FC fra 3F Superligaen på deres kunstgræsbane. I forhold til weekendens test mod KIF, er der flere ændringer i truppen. Sergiy Gryn, Arbnor Mucolli og Kjartan Finnbogason vender tilbage efter trioen stod over senest. Ungdomsspilleren Mathias Voss er indlemmet i en trup, der også indeholder den 21-årige schweiziske prøvespiller Nikola Sukacev, der har trænet med VB mandag og tirsdag.

Indy Groothuizen er fortsat ikke helt klar til at indgå i en kamptrup, mens Lucas From og Malte Amundsen genoptræner efter skader.

Kampen mod Randers FC er den næstsidste i Danmark inden VB rejser på træningslejr i Portugal fra fredag den 7. februar og de næste godt og vel 14 dage. Aarhus Fremad venter i VB Parken torsdag den 6. februar kl. 17.00.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
3. Viljormur Davidsen
4. Juhani Ojala
7. Sergiy Gryn
8. Magnus Grødem
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
11. Arbnor Mucolli
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Lucas Jensen
18. Wahid Faghir
20. Jacob Schoop
22. Mads Lauritsen
23. Nicolas Gianini Dantas
26. Leonel Montano
34. Lundrim Hetemi
44. Tobias Mølgaard
91. Lucas Chang-Andersen (m)
Tobias Sommer
Alexander Jensen
Mathias Voss
Nikola Sukacev (prøvetræning)

Træningskamp
Onsdag den 29. januar kl. 13.00
Randers FC – Vejle Boldklub
Kunstgræsbanen v/ Cepheus Park Randers
Viborgvej 92, 8920 Randers

Tekst: Lars Christensen.