Truppen mod Randers FC

Vejle Boldklub tager en udvidet trup på 25 spillere med til træningskampen mod Randers FC onsdag eftermiddag med kick-off kl. 13.00. Kampen spilles på kunstgræsbanen v/ Cepheus Park Randers og afvikles over tre gange 45 minutter.

Trænerstaben med cheftræner Constantin Gâlcă i spidsen er klar til opstartens tredje testkamp. Efter to divisionsmodstandere møder vejlenserne Randers FC fra 3F Superligaen på deres kunstgræsbane. I forhold til weekendens test mod KIF, er der flere ændringer i truppen. Sergiy Gryn, Arbnor Mucolli og Kjartan Finnbogason vender tilbage efter trioen stod over senest. Ungdomsspilleren Mathias Voss er indlemmet i en trup, der også indeholder den 21-årige schweiziske prøvespiller Nikola Sukacev, der har trænet med VB mandag og tirsdag.

Indy Groothuizen er fortsat ikke helt klar til at indgå i en kamptrup, mens Lucas From og Malte Amundsen genoptræner efter skader.

Kampen mod Randers FC er den næstsidste i Danmark inden VB rejser på træningslejr i Portugal fra fredag den 7. februar og de næste godt og vel 14 dage. Aarhus Fremad venter i VB Parken torsdag den 6. februar kl. 17.00.

Vejle Boldklubs trup:
26. Leonel Montano
34. Lundrim Hetemi
44. Tobias Mølgaard
91. Lucas Chang-Andersen (m)
Tobias Sommer
Alexander Jensen