Truppen mod Kolding IF

Der er genvalg til 16 af de 18 spillere fra truppen mod Vendsyssel FF i den seneste turneringskamp, når VB efter fjorten dages turneringspause møder Kolding IF i sæsonens andet lokalopgør. Kampen spilles lørdag eftermiddag på Vejle Stadion fra kl. 16.15 og sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben har cheftræner Constantin Gâlcă i spidsen har udpeget den trup der skal fortsætte stimen af ubesejrede resultater i NordicBet LIGA. Ikke siden opgøret mod FC Fredericia den 14. august har vejlenserne tabt – og kun i to opgør siden har VB sat point til. Senest mod HB Køge (0-0) og så mod morgendagens modstander Kolding IF, som VB i et medlevende opgør spillede 1-1 mod den 21. august.

VB kommer til opgøret med 18 spillere, hvor der er to nye ansigter i forhold til Vendsyssel-kampen. Det er brasilianerne Nicolas Gianini Dantas og João “Vitinho” Souza der er foretrukket. Dantas har ikke spillet siden opgøret i Næstved den 29. september, mens “Vitinho” kun har spillet debutkampen mod Skive i august. VB’s nummer 98 markerede sig med en scoring i sidste weekends træningskamp mod FK Haugesund.

Kun Lucas From er ukampdygtig og har ikke været i betragtning til holdet.

Ylber Ramadani og Mads Greve risikerer karantæne ved næste advarsler. Se VB’s opdaterede karantænepoints her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)