Truppen mod Kolding IF

Der er comeback til Tobias Mølgaard og Brenner Alves Sabino kan debutere, når Vejle Boldklub møder Kolding IF i NordicBet LIGA på Autocentralen Park, Kolding Stadion, onsdag aften kl. 19.00. Trænerstaben har udtaget en trup på 18 spillere.

Der er to ændringer i Constantin Gâlcăs trup i forhold til sidste uges lokalopgør mod FC Fredericia. Det er Jacob Schoop og Kerim Memija der glider ud af truppen. Anfører Jacob Schoop som følge af den skade han pådrog sig efter et lille kvarter i den seneste kamp. Læs mere om Jacob Schoops skade og hvor lang tid han forventer at sidde udenfor her.

Ind kommer Tobias Mølgaard, der har siddet udenfor siden opgøret mod Nykøbing FC i begyndelsen af august. Der er også indlemmet en potentiel debutant i truppen. Det er brasilianeren Brenner Alves Sabino, der har trænet med VB i flere uger, men kun har været spilleberettiget i den sidste uges tid. Brenner dækker de offensive positioner og spiller i nummer 32.

Hvis Arbnor Mucolli kommer på banen mod Kolding IF, vil han jubilere med førsteholdskamp nummer 50 for Vejle Boldklub.

Vejle Boldklubs trup:
2. Malte Amundsen