Vejle Boldklub har udtaget en trup på 23 spillere til morgendagens træningskamp mod Kolding IF. Opgøret, mod oprykkerne til NordicBet LIGA, spilles på Autocentralen Park, Kolding Stadion.

Trænerstaben tager en stor trup med til kampen, der er Vejle Boldklubs tredje i opstartsfasen. I forhold til den seneste kamp mod EfB er Malte Amundsen og Arbnor Mucolli blevet klar igen, ligesom cheftræner Constantin Gâlcă har udtaget Nicolaj Madsen til kampen. Midtbanespilleren har fra og med tirsdagens træning været med på træningsbanen i Nørreskoven og han er tiltænkt minutter mod KIF. Foday Manneh er også tilbage VB efter et lejeophold i Finland hos HIFK. Gambianeren spillede i sidste sæson på U19-Ligaholdet, men viser sig i øjeblikket frem i A-truppen.

Se en oversigt over træningskampene mellem Kolding IF/Kolding FC og VB i dette årtusinde her.

Vejle Boldklubs trup:
Christian Kudsk
Foday Manneh
Nicolaj Madsen
Nicolas Gianini Dantas (prøvespiller)
Dmytro Shcherbak (prøvespiller)

Træningskamp