Truppen mod Hvidovre

Der er blevet plads til Juhani Ojala i den 18 mandstrup Vejle Boldklub har udtaget morgendagens hjemmekamp i NordicBet LIGA mod Hvidovre. Kampen spilles på Vejle Stadion fra kl. 15.00.

Trænerstaben har i de sidste dage rådet over hele truppen, efter at have måttet undvære fem spillere i forbindelse med landsholdspausen. Det betyder hård konkurrence om pladserne i kamptruppen, hvor der er tre spillere tilbage i forhold til den seneste kamp i NordicBet LIGA mod Viborg den 29. august. Brenner Alves Sabino, anfører Jacob Schoop og Juhani Ojala er tilbage for VB. Schoop gjorde comeback efter tre kampes fravær i pokalen mod Vendsyssel, mens finnen Juhani Ojala kan debutere for VB hvis han kommer på banen. Ojala har spillet to træningskampe for reserveholdet og sad på bænken i midtugen mod Vendsyssel, men kan mod Hvidovre få de første minutter i NordicBet LIGA for VB.

Lucas From og Wang Zhenao er på skadeslisten og har ikke været i betragtning for trænerstaben.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)