Truppen mod Hvidovre

Lucas Jensen og Adam Jakobsen er skadede og sidder udenfor i morgendagens hjemmekamp mod Hvidovre, mens Ylber Ramadani og Malte Amundsen vender tilbage til truppen efter afsonet karantæne. Opgøret mod Hvidovre i NordicBet LIGA spilles på Vejle Stadion fra kl. 15.00 og sendes direkte på Viaplay.

Trænerstaben har været tvunget ud i at ændre i den trup der i sidste weekend besejrede naboerne Kolding IF. Lucas Jensen blev skadet i lysken mod Kolding, ligesom offensivkollegaen Adam Jakobsen også er blevet skadet og står over. I forhold til truppen mod Kolding IF glider også unge Tobias Sommer ud. Ind kommer Malte Amundsen og Ylber Ramadani, der er tilbage efter afsonet karantæne, ligesom der er comeback til Mads Lauritsen i 18 mandstruppen. Midtstopperen var senest i kamp mod Vendsyssel i september.

Karantænesituationen er således, at Juhani Ojala (15 strafpoints) og Mads Greve (18) risikerer karantæne mod Næstved på onsdag, hvis de ser gult mod Hvidovre. Se VB’s karantænepoints her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)