Truppen mod Hvidovre

18 spillere er udtaget til lørdagens udekamp mod Hvidovre IF i NordicBet LIGA. Kampen afvikles – som meldt ud tidligere i dag – uden adgang for tilskuere på PRO VENTILATION ARENA i Hvidovre, men kan ses direkte på Viaplay. Der er kick-off kl. 15.00.

Trænerstaben og spillerne afviklede den afsluttende træning forud for den vigtige udekamp fredag formiddag. Umiddelbart efter, satte Constantin Gâlcă navne på de 18 spillere der udgører truppen til morgendagens kamp. Eneste ændring i forhold til opgøret mod HB Køge er, at Viljormur Davidsen er småskadet og glider ud. Læs mere om Viljormurs skade her.

I stedet er Leonel Montano blevet udtaget, og midtbanespilleren kan debutere for VB hvis han kommer på banen. Det samme gælder Arlind Ajeti, der sad på bænken uden at komme på banen i forårspremieren. Anfører Jacob Schoop har mulighed for at jubilere med førsteholdskamp nummer 100 for VB.

Det er første gang VB spiller på Hvidovre Stadion siden efteråret 2013. Her vandt VB 4-0 på mål af Nicolaj Agger, Kristian Gaarde, Henrik Bødker og Andreas Albers Nielsen.

Alle kampe i NordicBet LIGA afvikles i marts måned uden adgang for tilskuere. Læs mere her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Malte Amundsen
4. Juhani Ojala
5. Arlind Ajeti
7. Sergiy Gryn
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
11. Arbnor Mucolli
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Lucas Jensen
20. Jacob Schoop
21. Indy Groothuizen (m)
26. Leonel Montano
34. Lundrim Hetemi
44. Tobias Mølgaard

NordicBet LIGA
Lørdag den 7. marts kl. 15.00
Hvidovre IF – Vejle Boldklub
Viaplay

Tekst: Lars Christensen.