Truppen mod HB Køge

Vejle Boldklub må undvære en karantæneramt Nicolas Gianini Dantas, når holdet spiller mod HB Køge på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark i morgen onsdag i den udsatte kamp fra landsholdspausen i september. Kampen spilles fra kl. 19.00.

Cheftræner Constantin Gâlcă og den øvrige trænerstab har et par ændringer i forhold til den trup der besejrede Næstved med 3-2 i søndags. Nicolas Gianini Dantas har karantæne, mens landsmanden Brenner Alves Sabino glider ud. Det giver plads blandt de 18 udvalgte til Mads Lauritsen og Lundrim Hetemi.

VB må fortsat undvære de skadede Lucas From og Wang Zhenao, mens Diego Montiel er ved at komme sig helt efter han har været sat ud af spillet på grund af sygdom.

Karantænen til Nicolas Gianini Dantas er sæsonens første karantænedag til VB. Kun Mads Greve risikerer karantæne i den kommende kamp mod Vendsyssel, hvis han modtager en advarsel mod HBK. Se VB’s opdaterede karantænepoints her.

VB har ikke tidligere spillet på det nye Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark. Læs en optakt til morgendagens kamp her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)