Der er fire mulige debutanter i den trup på 18 spillere Vejle Boldklub tager med til morgendagens sæsonpremiere i NordicBet LIGA 2019-20 mod Fremad Amager. Kampen spilles i Sundby Idrætspark med kick-off 14.45 og kan følges på TV3 sport.

Trænerstaben udtog 18 spillere til morgendagens kamp efter fredagens afsluttende træningspas. I forhold til den seneste træningskamp mod Brabrand er der ikke de store ændringer. Angriberen Gustaf Nilsson generes fortsat så meget af en skade, at svenskeren ikke kan deltage i sæsonens første kamp. De øvrige spillere på skadeslisten er Adam Jakobsen, Wang Zhenao og Lucas From.

Til gengæld har cheftræner Constantin Gâlcă fundet plads til fire mulige debutanter. Lucas Jensen, Diego Montiel, Nicolas Gianini Dantas og Gianluca Zanette kan få officiel VB-debut hvis de kommer på banen. Kantspilleren Christian Kudsk kan gøre comeback for VB, hvis han kommer på banen. Den 21-årige Kudsk var udlejet i sidste sæson til Thisted FC og Kudsks seneste førsteholdskamp for VB dateres tilbage til 23. april 2017 – mod netop Fremad Amager i Sundby Idrætspark.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)