Truppen mod FC Sydvest

Vejle Boldklub har udtaget en trup på 24 spillere til morgendagens træningskamp mod FC Sydvest 05 Tønder fra 2. division på Vejle Stadion kl. 18.00. Thais Damgaard er tilbage i VB efter et lejeophold i en finsk klub og er blandt de spillere der er aktuelle til testkampen.

Trænerstaben må i disse dage undvære Ylber Ramadani, Thomas Gundelund, Viljormur Davidsen og Malte Amundsen der deltager i landsholdsaktiviteter. Op til morgendagens træningskamp mod FC Sydvest er udtaget en stor trup på 24 spillere. Ti at supplere 19 spillere fra A-truppen er udtaget fire spillere fra U19-Ligaholdet og Thais Damgaard Nielsen. Udlejede Thais Damgaard vendte i sidste uge tilbage til Danmark efter den finske sæson sluttede og han har siden trænet med VB.

Wang Zhenao er også med i den første trup siden han er blevet fit igen, ligesom målmanden Lucas Chang-Andersen kan få de første spilminutter for VB.

Der er gratis adgang til kampen og tilskuere skal benytte indgang B og tage plads på hovedtribunen på Vejle Stadion.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
4. Juhani Ojala
7. Sergiy Gryn
8. Magnus Grødem
9. Kjartan Finnbogason
10. Diego Montiel
12. Adam Jakobsen
15. Mads Greve
17. Lucas Jensen
20. Jacob Schoop
22. Mads Lauritsen