Vejle Boldklub har udtaget en trup på 18 spillere til morgendagens træningskamp mod FC St. Pauli i Hamborg. Kampen spilles fra kl. 14.00 og vil være lukket for tilskuere.

VB udnytter landsholdspausen til en test mod et stærkt FC St. Pauli-mandskab fra 2. Bundesliga. Elleve dage før det går løs i Kvalifikationsspillet mod AGF tester vejlenserne formen i Tyskland mod nummer 4 fra 2. Bundesliga. Trænerstaben har udtaget 18 spillere til kampen. I forhold til kampen i søndag mod Esbjerg, er Gianluca Zanette og Tobias Mølgaard tilbage blandt de udvalgte, ligesom Jonas Andersen og Kasper Poulsgaard, der har gjort det godt på U19-Liga- og reserveholdet i foråret, har fundet vej til kamptruppen.

Viljormur Davidsen, Malte Amundsen, Arbnor Mucolli og Ylber Ramadani har ikke været i betragtning til kampen, da de er afsted med deres respektive landshold.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)