Vejle Boldklub har udtaget en bruttotrup på 19 spillere til morgendagens udekamp mod FC Roskilde i Gentofte Sportspark. Opgøret spilles fra kl. 13.45 og vises direkte på TV3 Sport 1. FC Roskilde meddeler, at der er gratis adgang til kampen i NordicBet LIGA’s 21. spillerunde.

Cheftræner Adolfo Sormani udtog efter lørdagens afsluttende træningspas i VB Parken de 19 spillere der rejser med til udekampen mod FC Roskilde. Truppen barberes ned til de tilladte 18 spillere senest 60 minutter før kick-off. I forhold til sidste uges forårspremiere mod Thisted FC er vejlenserne uden Jonas Andersen, der fik et trælår i den interne træningskamp i torsdags, og Rasmus Lauritsen der forstuvede anklen mod Thisted FC og fortsat træner for sig selv. Arbnor Mucolli, Mohammed Al-Hardan og David Arshakyan er nye i truppen og de to sidstnævnte er sammen med Nicolaj Ritter mulige VB-debutanter.

Anfører Jacob Schoop er fortsat ikke hundrede procent fit efter en muskelskade og står over.

De 19 spillere og trænerstaben omkring holdet rejste allerede til København efter træningen lørdag for at få den bedst mulige forberedelse til kampen søndag eftermiddag.

Vejle Boldklubs bruttotrup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
3. Viljormur Davidsen
5. Mohammed Al-Hardan
7. Imed Louati
8. Kim Elgaard
9. Peter Utaka
10. David Arshakyan
13. D’Avila Ba Loua
14. Nicolaj Ritter
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Nicolaj Madsen
22. Mads Lauritsen
23. Simone Branca
30. Arbnor Mucolli
50. Allan Sousa
66. Kerim Memija
91. Pavol Bajza (m)
Lucas From

NordicBet LIGA
Søndag den 11. marts kl. 13.45
FC Roskilde – Vejle Boldklub
Gentofte Sportspark
Ved Stadion 6, 2830 Gentofte
TV3 Sport 1

Tekst: Lars Christensen.