Der er comeback til Adam Jakobsen, mens 16-årige Wahid Faghir for første gang er udtaget til NordicBet LIGA-holdet og kan debutere for VB i lokalopgøret mod FC Fredericia på Monjasa Park fredag aften. Opgøret – der spilles for lukkede døre på grund af smittefaren ved coronavirus – har kick-off kl. 20.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Constantin Gâlcă og trænerstaben satte efter torsdagens afsluttende træningspas navne på de 18 spillere, der er udtaget til opgøret mod FC Fredericia. Kjartan Finnbogason afsoner én spilledags karantæne efter islændingen modtog en karantænegivende advarsel i genåbningen mod Næstved, mens Alexander Jensen glider ud i forhold til 18 mandstruppen senest. Nye er Adam Jakobsen, der stod over mod Næstved, og 16-årige Wahid Faghir. Unge Faghir spillede træningskampe med divisionsholdet i sommeropstarten og igen i vinter og udtagelsen til divisionsholdet er Wahids første. Wahid er sammen med Arlind Ajeti og Tobias Sommer mulige VB-debutanter.

Malte Amundsen pådrog sig en advarsel mod Næstved, og dermed ryger venstrebacken i karantæne ved næste advarsel. Mads Greve (18 strafpoints) og Ylber Ramadani (17 strafpoints) må også sidde udenfor i det kommende opgør mod Skive, hvis de ser gult mod Fredericia. Se VB’s karantænepoints her.

VB er ubesejrede i 17 kampe på stribe i Danmarksturneringen. Klubbens længste stime af ubesejrede turneringskampe i dette årtusinde blev sat i sæsonen 2007-08, hvor VB nåede op på 18 kampe i træk uden nederlag. Stimen blev brudt i udekampen mod BK Frem (0-1) den 8. juni 2008.

Vejle Boldklubs trup:

NordicBet LIGA
Fredag den 5. juni kl. 20.00
FC Fredericia – Vejle Boldklub
Monjasa Park, Fredericia (ingen adgang for tilskuere)
TV3 Sport