Adam Jakobsen kan få sæsondebut og Lundrim Hetemi er tilbage i Vejle Boldklubs 18 mandstrup, når FC Fredericia er modstanderen i NordicBet LIGA onsdag aften. Kampen spilles på Vejle Stadion fra kl. 18.30 og sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben udtog efter tirsdagens træningspas de 18 spillere der skal kæmpe for sejren i lokalopgøret mod FC Fredericia. I forhold til lørdagens sejr i Hjørring mod Vendsyssel glider Foday Manneh og Vitinho ud, mens der er comeback til Adam Jakobsen i turneringssammenhæng. Den unge offensivspiller spillede en halv time mod Allesø i Sydbank Pokalen, men har ikke spillet turneringskamp siden februar. Lundrim Hetemi er også tilbage efter han spillede på U19-Ligaholdet i weekenden.

Tobias Mølgaard er fortsat småskadet og blev ikke klar, mens Lucas From, Thomas Hagelskjær og Wang Zhenao plejer skader.

Husk, at Vejle Boldklubs kampprogram kan købes af programsælgerne foran Vejle Stadion. Det koster 10,- og er fyldt med læsestof inden lokalopgøret. Læs mere her.

VB og FC Fredericia mødtes tre gange i oprykningssæsonen 2017-18. Her vandt VB 2-0 og 1-0 på Vejle Stadion og sejrede ligeledes 1-0 på Monjasa Park.

Vejle Boldklubs trup:
2. Malte Amundsen