Truppen mod Esbjerg

Vejle Boldklub har udtaget en trup på 22 spillere til morgendagens træningskamp mod Esbjerg fB på Vejle Stadion. Der er kick-off kl. 13.00 mod bronzevinderne fra sidste sæsons Superliga og der er gratis entre til kampen via indgang B.

Opgøret er den anden i sommeropstarten efter sidste weekends 1-3-nederlag til Silkeborg på eget græs. Nu venter endnu et hold fra den kommende Superliga, når bronzevinderne fra EfB er gæster i Nørreskoven. Vestjyderne bruger opgøret i Vejle som den sidste forberedelse inden Superliga-premieren om en uge mod FC Midtjylland.

Cheftræner Constantin Gâlcă har et par ændringer i forhold til det hold der i sidste weekend åbnede rækken af testkampe. Pavol Bajza er væk efter sit klubskifte, mens Wahid Faghir, Malte Amundsen og Arbnor Mucolli står over. Lucas From og Wang Zhenao er ukampdygtige og heller ikke en del af den 22 mand store trup. Prøvespilleren Nicklas Halse der fik 45 minutter mod Silkeborg, er heller ikke udtaget til kampen.

Til gengæld er der mulighed for uofficiel debut i VB-trøjen til Lucas Jensen, der tidligere på ugen lavede en kontrakt med VB. Adam Jakobsen kan også få comeback, efter offensivspilleren har siddet udenfor siden træningskampen mod FC St. Pauli i marts. Prøvespillerne Dmytro Shcherbak og Nicolas Gianini Dantas er også udtaget og de får endnu en mulighed for at overbevise om deres kvaliteter.

Læs praktiske informationer om adgangsforholdene for tilskuere her.

Vejle Boldklubs trup:
Fard Ibrahim
Thais Damgaard Nielsen
Lundrim Hetemi
Nicolas Gianini Dantas (prøvetræning)
Dmytro Shcherbak (prøvetræning)

Træningskamp