Truppen mod Brabrand

Trænerstaben tager 21 spillere med til generalprøven mod Brabrand IF i VB Parken torsdag eftermiddag. Kampen mod 2. divisionsholdet spilles fra kl. 17.30 og der er gratis adgang for tilskuere.

Efter fire træningskampe venter Brabrand IF i den femte og sidste kamp inden det bliver alvor i NordicBet LIGA. Aarhusianerne er i Vejle til generalprøven inden sæsonstart. Til opgaven har cheftræner Constantin Gâlcă udtaget 21 kampklare spillere. Midtbanespilleren Diego Montiel kan få sin første kamp for VB siden kontraktunderskrivelsen i mandags. 10’eren er eneste tilføjelse til truppen i forhold til opgøret mod SC Weiche Flensburg senest.

Kampen spilles på bane 3 i VB Parken. Der er gratis adgang for tilskuere og der kan købes øl, vand og pølser. Betaling med MobilePay eller Dankort.

Vejle Boldklubs trup:

Torsdag den 18. juli kl. 17.30
Vejle Boldklub – Brabrand IF
VB Parken (Bane 3)

Adressen er Hellumvej 9, 7100 Vejle.