Vejle Boldklub har udtaget en trup på 15 spillere til onsdagens kamp i 1. runde af DBU Pokalen mod Allesø GF fra det nordlige Odense. Der er kick-off på Allesø Stadion kl. 18.30. Nicolaj Madsen er kommet sig over den operation han fik foretaget i juni og kan dermed debutere for VB i pokalopgøret.

VB indtræder i DBU’s Landspokalturnering, DBU Pokalen, i 1. runde og møder fynske Allesø GF, der til daglig spiller i Serie 1. Her blev holdet fra det nordlige Odense i sidste sæson nr. 5 ud af 14 hold. Allesø har sæsonpremiere i Serie 1 på søndag mod Strib IF på hjemmebane, men først spiller de klubbens hidtil største kamp, når de indtræder i DBU Pokalens første runde mod VB.

Cheftræner Adolfo Sormani har valgt at lade en række af spillerne i A-truppen blive hjemme i Vejle. Det er spiller som Imed Louati, Dominic Vinicius, Mads Greve, Viljormur Davidsen, Jacob Schoop, Kim Elgaard og Allan Sousa der onsdag morgen møder ind til træning i Nørreskoven.

I DBU Pokalen spilles der efter hjemmeholdets udskiftningsregler, dog er det tilladt at have en reservemålmand med på bænken. Reglen om flydende udskiftning i Serie 1 medtages heller ikke i pokalen. Derfor har VB udtaget en trup på 15 spillere til opgøret. Der er seks mulige debutanter med til kampen. Det er Victor Wernersson, Thomas Hagelskjær, Nicolaj Madsen, Nikolaj Lebæk, Tobias Utoft og Lundrim Hetemi der alle kan få officiel debut for vejlenserne.

Lebæk, Lundrim og Utoft spiller til daglig på VB’s U/19-Ligahold. Nikolaj Lebæk (1999) og Lundrim Hetemi (2000) er centrale midtbanespillere, mens Tobias Utoft (1999) er forsvarer. Som et kuriosum kan det nævnes, at Lundrim Hetemi ved debut kan blive den første spiller fra det nye årtusinde på klubbens divisionshold.

Vejle Boldklubs trup:

Allesø GF – Vejle Boldklub
Allesø Stadion
Spurvelundsvej 20, 5270 Odense N

Entré for voksne er 50,- og 25,- for unge under 16 år. Se et kort over Allesø Stadion og placering af hjemme- og udeholdets fans på Allesø GF’s Twitter-profil her.