Der er tre mulige debutanter i den trup Vejle Boldklub har udtaget til morgendagens 1. runde kamp i Sydbank Pokalen mod Allesø GF fra Fynsserien. Kampen spilles på Allesø Stadion fra kl. 18.00.

Cheftræner Constantin Gâlcă har udtaget en trup på 18 spillere til morgendagens Sydbank Pokalkamp mod Allesø GF. Her er der plads til tre mulige debutanter i form af målmanden Indy Groothuizen, midtbanespilleren Adama Fofana fra Elfenbenskysten og offensivspilleren Foday Manneh fra Gambia. Indy sad på bænken mod Nykøbing FC i søndags, mens de to øvrige ikke har været med førsteholdet til tællende kamp før. Foday Manneh spillede sommerens træningskamp mod Kolding IF (1-1) og var i foråret udlejet til finske HIFK.

Der er comeback til Adam Jakobsen, der har været ukampdygtig i en periode. Offensivspilleren spillede årets første Superligakamp i februar mod SønderjyskE, men blev skadet i en træningskamp i landsholdspausen i marts. Adam har spillet én træningskamp denne sommer. Lundrim Hetemi kan også spille sin første tællende kamp i næsten to år. Midtbanespilleren spillede to pokalkampe for VB i august 2017 – den ene af dem mod Allesø GF.

Ved de indledende kampe i Sydbank Pokalen mod lavere rangerende hold, skal tre af spillerne på bænken være født i 1998 eller senere.

Vejle Boldklub mødte senest Allesø GF den 9. august 2017. I pokalkampen dengang vandt VB 3-0. Læs om opgøret her.

Vejle Boldklubs trup:
2. Malte Amundsen
3. Viljormur Davidsen
7. Sergiy Gryn
10. Diego Montiel
12. Adam Jakobsen
14. Thomas Gundelund
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
17. Lucas Jensen
21. Indy Groothuizen (m)
22. Mads Lauritsen
23. Nicolas Gianini Dantas
30. Arbnor Mucolli
34. Lundrim Hetemi
36. Adama Fofana
37. Foday Manneh
45. Gianluca Zanette (m)
66. Kerim Memija

Sydbank Pokalen
Onsdag den 7. august kl. 18.00
Allesø GF – Vejle Boldklub
Allesø Stadion
Spurvelundsvej 20, 5270 Odense N

Tekst: Lars Christensen.