Truppen mod AaB

Vejle Boldklub har udtaget en trup på 23 spillere til morgendagens afsluttende træningskamp mod AaB. Kampen spilles på AaB’s træningsanlæg på Hornevej på én af anlæggets kunstgræsbaner med kick-off fra kl. 14.00.

Trænerteamet har udtaget en bred trup til generalprøven inden den forestående forårspremiere i Superligaen mod SønderjyskE. Til morgendagens test mod AaB, er der i truppen plads til tre nyerhvervelser i form af Branko Ilic, Malte Amundsen og Mathias Hebo Rasmussen, ligesom unge Thais Damgaard Nielsen efter fine præstationer hidtil i pre-season, har fundet vej til 23 mandstruppen.

Trænerstaben må undvære tre spillere, der er ukampdygtige og af samme årsag står over træningskampen. Det er Kjartan Finnbogason, Kerim Memija og Sergiy Gryn. Kjartan er kun småskadet og forventes at begynde træningen igen i den kommende uge.

Fard Ibrahim fra A-truppen har ikke været i betragtning til kampen, da venstrebacken er i Afrika for at deltage i Africa Cup of Nations for U20-landshold.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)