Tre af Vejle Boldklubs trænere i ungdomsafdelingen, har i december måned gennemført DBU’s træneruddannelse og er nu indehavere af A-licens. Det er Steffen Kielstrup på U19-Ligaholdet, Mads Nissen der er assistenttræner på U17-Ligaholdet og Thomas Graabæk, der er U13-Elitetræner.

A-licens tager 12 måneder og VB-trioen begyndte sammen med de øvrige kursister tilbage i januar måned. Nu er Steffen Kielstrup, Mads Nissen og Thomas Graabæk færdige og kan kalde sig indehavere af A-licens.

– Det er et langt forløb med sparring, klubbesøg i udlandet, teori og praksis som de tre har været igennem sammen med deres medkursister. Vi opfordrer altid vores trænere til at uddanne sig og vi er glade for, at de tager udfordringen op ved siden af deres respektive holdansvar. De afsluttede deres A-licenseksamen med et mundtligt forsvar af deres skriftlige opgave. Fra U13-eliteholdet til og med U19-Ligaholdet er alle cheftrænere og flere af assistenttrænerne uddannet med A-licens og det er vi stolte over. Alle vores spillere trænes af veluddannede og dygtige trænere og det kan også aflæses på resultaterne. Det er et væsentligt parameter i forhold til vores licensansøgning, at alle cheftrænere har A-licens. På vegne af Vejle Boldklub, vil jeg gerne ønske Steffen Kielstrup, Mads Nissen og Thomas Graabæk tillykke med deres A-licens, siger Steen Thychosen, der er talentchef i Vejle Boldklub.