Vejle Boldklub har fået yderligere tre spillere udtaget til landskampe i den kommende landskamppause. Det er Viljormur Davidsen, Felix Örn Fridriksson og Arbnor Mucolli, der i denne uge rejser afsted på nationale opgaver.

Thomas Gundelund er tidligere blevet udtaget til det danske U18-landshold, og nu følger yderligere tre landsholdsudtagelser fra Vejle Boldklubs A-trup. Det er Viljormur Davidsen, der igen skal repræsentere Færøerne i Nations League. Færingerne har udekampe mod Aserbajdsjan og Malta. Felix Örn Fridriksson er igen blevet indkaldt til det islandske U21-landshold. Islændingene har venskabskampe mod Mexico, Kina og Thailand. Kampene spilles fra den 15. november til den 19. november og afvikles alle i Kina.

Endelig er Arbnor Mucolli igen blevet udtaget til det albanske U21-landshold. Albanerne afsluttede i sidste måned kvalifikationen til EM-slutrunden næste sommer i Italien og San Marino. Holdet kvalificerede sig ikke, men er allerede nu påbegyndt forberedelserne for de kommende årgange på U21-landsholdet. 19-årige Arbnor Mucolli kan også i de kommende to år repræsentere et ungdomslandshold i Albanien. Fredag den 16. november og mandag den 19. november møder Albanien Malta i to venskabskampe.

Ylber Ramadani har på grund af en mindre skade, været nød til at melde afbud til det albanske A-landshold, der skal spille de sidste kampe i Nations League-puljen.