Vejle Boldklub har tre spillere i karantæne til den sidste kamp i Kvalifikationsspillet mod SønderjyskE på Sydbank Park i morgen søndag.

VB fik tre advarsler og et rødt kort i opgøret mod AGF i søndags. Det betyder, at Allan Sousa, Kjartan Finnbogason og Mads Lauritsen sidder udenfor mod SønderjyskE i den kommende kamp. Kun advarslen til Vladlen Yurchenko var ikke karantænegivende. Kjartan Finnbogason og Mads Lauritsen rammer sæsonens første- og anden karantænedag henholdsvis og er spilleberettiget til den første Play Off-kamp, mens Allan Sousa afsoner tre spilledages karantæne efter udvisningen.

Se Vejle Boldklubs karantænepoints for sæsonen 2018-19 her. Karantænepoints nulstilles før eventuelle Play Off-kampe mod hold fra NordicBet LIGA.

Superliga
Søndag den 28. april kl. 14.00