Træningsstart fredag

Årets første træning for NordicBet LIGA-holdet sparkes i gang fredag formiddag kl. 10.30 på kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole. Der venter spillertruppen otte ugers opstart, en træningslejr i Tyrkiet, seks træningskampe i Danmark og tre i Tyrkiet inden forårspremieren mod Thisted FC søndag den 4. marts.

Cheftræner Adolfo Sormani og staben omkring italieneren samler spillertruppen første gang i 2017 fredag morgen. Spillertruppen møder ind til morgenmad kl. 8.30 og står klar på træningsbanen på VIES cirka kl. 10.30. Førstedagen byder også på en eftermiddagssession kl. 14.30 på kunstgræsbanen ved Hældager Stadion i Bredballe. Det ene af de to træningspas bruges på test.

Lørdag og søndag træner spillertruppen også både formiddag og eftermiddag på VIES. Vi vil løbende lægge træningssiderne for opstarten på hjemmesiden. Men der trænes i udgangspunktet eftermiddag og formiddag og det foregår på VIES eller Hældager Stadion i Bredballe.

I december præsenterede vi opstartens træningskampe i denne nyhed. I forhold til det offentliggjorte program er flere af kampene blev endeligt placeret. Kampen mod FCK, opstartens første, spilles fortsat i Telia Parken, København, torsdag den 18. januar kl. 13.00.

Opstartens vigtige datoer:

Fredag den 5. januar 2018 kl. 10.30
Træningsstart
Sted: Vejle Idrætsefterskoles kunstgræsbane

Torsdag den 18. januar 2018 kl. 13.00
FC København – Vejle Boldklub
Spillested: Telia Parken, København

Lørdag den 20. januar kl. 12.00
Randers FC – Vejle Boldklub
Spillested: Kunstgræsbanen v/ Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Torsdag den 25. januar kl. 12.00
OB – Vejle Boldklub
Spillested: Kunstgræsbanen i Ådalen, Odense

Lørdag den 27. januar kl.
Vejle Boldklub – Kjellerup IF
Spillested: Kunstgræsbanen v/ Vejle Idrætsefterskole

Lørdag den 3. februar kl.
Vejle Boldklub – Kolding IF

Spillested: Kunstgræsbanen v/ Vejle Idrætsefterskole

Søndag den 4. februar – lørdag den 17. februar
Træningslejr i Side, Tyrkiet

Lørdag den 10. februar kl.
Paksi FC – Vejle Boldklub
Spillested: Antalya, Tyrkiet

Lørdag den 24. februar
FC Fredericia – Vejle Boldklub