Vejle Boldklubs NordicBet LIGA-hold begynder træningen frem mod forårssæsonen i morgen fredag den 10. januar. På første dag vil spillerne efter morgenmad og møde på Vejle Stadion være på træningsbanen i VB Parken.

Fredag morgen er pausen fra dagligdagen i Nørreskoven slut for spillere og trænere i Vejle Boldklub. Trænerstaben mødte ind på Vejle Stadion allerede torsdag for at forberede spillernes ankomst. På årets første træningsdag møder spillerne ind kl. 9.00 og indleder med morgenmad og orientering ved teknisk chef Jacob Krüger og cheftræner Constantin Galca. Spillerne forventes på træningsbanen mellem kl. 11.00 og 11.30 i VB Parken. Lørdag skal spillerne igennem en række test i Lido Fitness. Der er træningspas dagligt frem mod opstartens første træningskamp lørdag den 18. januar. Spillertruppen har fri søndag den 19.- og 26. januar og træner alle øvrige dage.

I vinteropstarten træner holdet primært på kunstgræsbanen i VB Parken, men enkelte træningspas er flyttet til banen ved Vejle Idrætsefterskole.

To spillere har første dag i A-truppen ved årers første træning. Det er Wahid Faghir, der er rykket op fra U19-Ligatruppen. Den unge angriber har tidligere trænet med NordicBet LIGA-holdet, men er nu officielt en del af truppen. Fra B.93 i 2. division er støder Leonel Montano til truppen. Den 20-årige midtbanespiller blev allerede præsenteret i sommer og nu er han klar til at tiltræde officielt i Nørreskoven.

Thais Damgaard Nielsen er retur fra sit lejeophold i finske Helsinki IFK, men han viser sig i første omgang frem i Middelfart Boldklub fra mandag den 13. januar. Offensivspilleren træner med 2. divisionsklubben med henblik på at spille foråret på en lejeaftale. Siden VB afsluttede efterårssæsonen i november er der sagt farvel til Brenner Alves Sabino og Mathias Hebo Rasmussen, mens ”Vitinho” og Adama Fofana er blevet udlejet. På første træningsdag er Kjartan Finnbogason også fraværende. Angriberen er afsted med det islandske landshold på træningslejr. Analytiker og transitionstræner Morten Bisgaard er heller ikke med ved træningsstarten, da han er afsted med det danske U17-landshold.

Om godt og vel en uge venter opstartens første træningskamp. Det er mod Ringkøbing IF på Vejle Idrætsefterskoles kunstgræsbane kl. 13.00. Se hele opstartens program her.

Under træningslejren er den første træningskamp blevet arrangeret. Det er mod portugisiske Portimonense fra Primeira Liga. Kampen spilles fredag den 14.- eller lørdag den 15. februar. Der mangler fortsat at blive sat navn på den anden træningsmodstander. Den kamp skal afvikles i den sidste uge af træningslejren og fungerer som sidste test inden forårspremieren.