VB benytter landsholdspausen til at spille en træningskamp mod FC Sydvest 05 Tønder fra 2. division. Kampen spilles på Vejle Stadion på torsdag og der er gratis adgang for tilskuere.

I landsholdspausen i oktober var det norske FK Haugesund der stillede op til en træningskamp mod VB. Denne gang findes modstanderen indenfor landets grænser, når FC Sydvest fra 2. division har indvilliget i at møde VB. Sønderjydernes sluttede efterårssæsonen i 2. division i lørdags med en sejr over Dalum IF, men mandskabet holder til i den tunge ende af kredsen. Se stillingen i 2. division her.

Hos FC Sydvest er der flere relationer til VB. Jeppe Hansen (f. 1996) spillede fra 2013-16 13 kampe for VB, men skiftede siden hjem til Tønder og har siden været en profil for sønderjyderne. Jeppe Hansen er den 6. yngste debutant på VB’s divisionshold i de sidste 25 år. Mandskabet tæller også Viktor Rasmussen og Denis Korkmaz der spillede ungdomsfodbold i VB. Den stærke målmand Kasper Tiedemann, der stopper i klubben med udgangen af 2019, har tidligere prøvetrænet med VB ligesom offensivspilleren Fiton Durguti har spillet reserveholdskampe for vejlenserne. For kendere af divisionerne, vil det være navne som Jonas G. Hansen, Silas Songani, Kasper Sørensen og Marco Hansen der vækker genklang.

Tidligere på efteråret fratrådte Hans Henrik Andreasen som holdets cheftræner og derfor er det lokale Kim Munch der står i spidsen for holdet på Vejle Stadion. VB har tidligere spillet én træningskamp mod FC Sydvest. Det var den 22. juni 2011 på Bredebro Stadion. VB vandt 5-1 efter 3-0 ved pausen. Thomas Mikkelsen, Mikael Rynell (2), Kim Olsen og Anders Clausen scorede. For hjemmeholdet reducerede Jesper Rasmussen.

Træningskamp
Torsdag den 14. november kl. 18.00
Vejle Boldklub – FC Sydvest 05 Tønder
Vejle Stadion

Der vil være gratis adgang til kampen. Tilskuerne placeres på hovedtribunen på Vejle Stadion og skal benytte indgang B.